Δελτίο Τύπου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠOY

Ο  Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε  με τον Πέτρο Μπελέρη, γιο του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Ν. Δ. Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κρατείται από την κυβέρνηση Ράμα στις φυλακές της Αλβανίας.

Ο κ. Μπελέρης έδειξε ενδιαφέρον για την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας και θέλησε να ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν την   τοπική αυτοδιοίκηση. Αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει ο πατέρας του για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων  των  Ελλήνων της Χειμάρρας και ευρύτερα της Αλβανίας,  ακόμα και μέσα από τη φυλακή και  εξέφρασε την άποψη ότι η υποψηφιότητα του πατέρα του είναι  εθνική υποψηφιότητα με πολλαπλά μηνύματα προς την Ευρώπη. Σημείωσε ότι εκείνο που προέχει είναι να επικρατήσουν  η δημοκρατία και το κράτος δικαίου  και προέτρεψε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και να μην επιλέξουν τον δρόμο της αποχής.

Παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κουγιουμουτζάκης, Φωτεινή Περακάκη, Γιώργος Γιακουμάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και  πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Μπαχλιτζανάκης και τοπικά στελέχη της Ν.Δ..