ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

       Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, Παιδείας και Αθλητισμού του  Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου με την  Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας.

      Η  Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας θα βρίσκεται στην Ιεράπετρα στην Πλατεία Κανουπάκη – έμπροσθεν Ψηφιακού Μουσείου (παλιό Δημαρχείο)

  • Την Τετάρτη 12 Ιουνίου  2024 και
  • Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 

Τα κριτήρια που λαμβάνονται  υπόψη για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι:

  • Γυναίκες ηλικίας 40-75 ετών.
  • Κατά προτεραιότητα, γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε μαστογραφικό έλεγχο, όπως και οι ανασφάλιστες γυναίκες.
  • Αποκλείονται οι γυναίκες: α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή,     β) μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών γ) Γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Να μην έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.      

         Οι γυναίκες που επιθυμούν να εξεταστούν, εφόσον έχουν προηγούμενες εξετάσεις που αφορούν το μαστό, είναι απαραίτητο να τις κρατούν μαζί τους.

          Η γνωμάτευση των μαστογραφιών γίνεται από ιατρούς του Ακτινολογικού Τμήματος του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Στη συνέχεια θα επιστρέφονται και θα παραδίνονται στις ενδιαφερόμενες μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, Παιδείας και Αθλητισμού στη διεύθυνση Ομηρείας 8, 4ος όροφος στην Ιεράπετρα.

        Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να παίρνουν πληροφορίες και να κλείνουν ραντεβού στο  Τμήμα Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Αθλητισμού του  Δήμου Ιεράπετρας και στα τηλέφωνα:

6930083319,  2842305122, 2842305123  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

   ΜΕΔ

  Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                                                   

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΡΑΚΑΚΗ