ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :  Σ.Τ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :  Σ.Τ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

 

 Ιεράπετρα  15/11/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :  Σ.Τ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα του Δ.Σ το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας εν όψει της χειμερινής περιόδου 2022-2023.

Παρευρέθηκαν στη συζήτηση ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νεκτάριος Παπαδάκης , ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Π.Π. Π.Ε. Λασιθίου κ. Νικολαϊδης Νικόλαος , ο Διοικητής της Π.Υ κ. Καλιοντζής Δημήτριος και  ο Υποδιοικητής κ. Αρχαύλης Παναγιώτης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας κ. Παντής Νικόλαος, ενώ το  Λιμενικό Σώμα Ιεράπετρας εκπροσώπησε  ο   κ. Πατεράκης Γεώργιος. Στο Σ.Τ.Ο παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δ.Υ.Α.Α. κ Αστροπεκάκης Κων/ος και Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού κ. Βρυγιωνάκης Εμμανουήλ  καθώς και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ.  Παπαδάκης Εμμανουήλ και ο Δ/ντης Μυλωνάκης Ελευθέριος. Από τις εγγεγραμμένες στο μητρώο Π.Π. Εθελοντικές Οργανώσεις παρέστησαν οι κύριοι: Μπαρούμας Ιωάννης από την Λέσχη Φίλων Τετρακίνησης Ιεράπετρας, Λιόκαλος Αντώνιος από την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης και  ο κ. Βενιτουράκης Στερεός  από τον  Πολιτιστικό  Σύλλογο  Μαλλών.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στα μέτρα πρόληψης οργάνωσης και ετοιμότητας αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

Στη συζήτηση, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε ο βαθμός ετοιμότητας των υπηρεσιών των φορέων και των εγγεγραμμένων εθελοντικών οργανώσεων  που εμπλέκονται σε δράσεις Π.Π., ενώ ενημερώθηκε η οργανική μονάδα Π.Π. του Δήμου για τις δράσεις που αναλαμβάνουν οι λοιποί επιχειρησιακά εμπλεκόμενοι φορείς και υπηρεσίες σε επίπεδο Δήμου στο πλαίσιο της αντιμετώπισης και διαχείρισης εκτάκτων αναγκών.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και όσους ενώ προσκλήθηκαν δεν κατάφεραν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών τους. Ευχαριστούμε επίσης όλες τις υπόλοιπες  Εθελοντικές Οργανώσεις  Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας, Ε.ΔΙ.Κ   καθώς και τον  πολύ ενεργό Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολής  και όλους τους υπόλοιπους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και προσφέρουν συνεχώς και αδιάλειπτα βοήθεια όπου απαιτηθεί.                                                          

 

 

                                                                   Ο Αρμόδιος  Αντιδήμαρχος

Πολιτικής Προστασίας

 

Νεκτάριος Παπαδάκης