ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

11-1-2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Το ενδιαφέρον μας για τα άτομα της τρίτης ηλικίας θεωρείται δεδομένο. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να αισθάνονται πως η κοινωνία δεν τους παραμελεί και εμείς ως Δήμος θα είμαστε δίπλα τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Σύλλογο Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Ανδρέας Σκουλούδης και  κα. Φωτεινή Περακάκη, ο πρόεδρος  κ. Ν. Μιαούλης και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και ο νομικός τους εκπρόσωπος κ. Μάνος Καλαϊτζάκης. Συζητηθήκαν βασικά θέματα που απασχολούν  το Σύλλογο  και εκφράστηκε η διάθεση για συνεργασία, όπου κριθεί αναγκαίο.