ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

11-1-2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμύρισε σήμερα το Δημαρχείο Ιεράπετρας. Ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης δέχθηκε με χαρά τους μαθητές από το  Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ιεράπετρας που συνοδεύονταν από εκπαιδευτικούς και τη Διευθύντρια κα. Βοσκοπούλη Δέσποινα, Κοινωνική Λειτουργό. Στο ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας λειτουργούν τα  εργαστήρια Τουριστικών Επαγγελμάτων και Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος.  Τα παιδιά εξέφρασαν τις ευχές τους για καλή θητεία και  μια καλή χρονιά, με υγεία, με  τον κ. Δήμαρχο να δεσμεύεται ότι θα είναι κοντά στη σχολική κοινότητα και τις ανάγκες της. Τα παιδιά του εργαστηρίου Τουριστικών Επαγγελμάτων είχαν ετοιμάσει δυο βασιλόπιτες για το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους.  

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα του σχολείου, είμαστε κοντά σας και μη διστάσετε να μας ζητήσετε ό,τι χρειαστείτε. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ανάγκη για ένα μεγαλύτερο κτίριο, χρειάζονται ωστόσο κάποιες διαδικασίες τις οποίες θα εξετάσουμε. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας σήμερα στο Δημαρχείο και να ξέρετε ότι ως Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, το Δημοτικό συμβούλιο και ο Δήμος, θα είναι δίπλα σας», τόνισε ο Δήμαρχος ευχαριστώντας μαθητές και εκπαιδευτικούς για την επίσκεψη.