ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ.  Στέλιο Κυμπουρόπουλο και ξανά  υποψήφιο,  συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Τζουμάκα, των αντιδημάρχων  Γ. Κουγιουμουτζάκη και Φ. Περακάκη, της δημοτικής συμβούλου και εντεταλμένης συμβούλου αθλητισμού Μ. Αχλάτη, της προέδρου του συλλόγου ΑμεΑ Ιεράπετρας  Κ. Σουργιαδάκη και μελών αυτού καθώς και εργαζομένων  του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος, καλωσορίζοντας  τον κ. Κυμπουρόπουλο, τον συνεχάρη για  τον αγώνα που κάνει για τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες και τόνισε ότι στους στόχους της δημοτικής αρχής είναι η στήριξη των ΑμεΑ.   Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από την πολιτική,  την υγεία, τις δομές που  εξυπηρετούν τα ΑμεΑ και την προσβασιμότητά τους σε δημόσιους χώρους και τονίστηκε ιδιαίτερα η  αναγκαιότητα  λήψης αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο που θα διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες  για όλους.