ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ιεράπετρας στην προσπάθειά του  να ενισχύσει τον δύσκολο τομέα της καθαριότητας, προμηθεύτηκε μια νέα ηλεκτροκίνητη  σκούπα με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ώστε να καλυφθούν ανάγκες καθαρισμού στο κέντρο της πόλης. Οι εργαζόμενοι οδοκαθαριστές ενημερώθηκαν για τη χρήση της από τον υπεύθυνο της εταιρίας παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Γιακουμάκη.

Η σκούπα είναι εύκολη στο χειρισμό της, είναι  χωρητικότητας 240 λίτρων απορριμμάτων, διατηρεί αυτονομία έως και 12 ώρες και δύναται να χρησιμοποιηθεί για απολύμανση χώρων με τη χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων.

Όπως δήλωσε ο κ. Αντιδήμαρχος, « η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις υπηρεσίες του Δήμου και προχωρά στον εκσυγχρονισμό τους  με κατάλληλο εξοπλισμό, νέας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι το επόμενο διάστημα να προστεθούν επιπλέον ίδια οχήματα στην υπηρεσία προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η καθαριότητα σε δρόμους, πεζοδρόμια κοινόχρηστους χώρους κ.λ.π. μέσα στην πόλη. Πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία των πολιτών, που κρίνεται αναγκαία, θα μπορέσουμε να συμβάλουμε στη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης μας».