ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δήμαρχο Ιεράπετρας  κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη  επισκέφθηκε στο γραφείο του  ο Ταξίαρχος  κ. Σπανουδάκης Κωνσταντίνος, Διοικητής της Σχολής Έφεδρων Αξιωματικών Πεζικού.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο σειράς επαφών του Διοικητή  με Αιρετούς σε επίπεδο   Κρήτης, τους οποίους ενημερώνει για την αναβάθμιση του  ρόλου της Σ.Ε.Α.Π. με αρμοδιότητα σε όλο το νησί.

Συζητήθηκαν  θέματα συνεργασίας και  ζητήματα πολιτικής προστασίας με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Ο κ. Σπανουδάκης παρέδωσε στο Δήμαρχο Ιεράπετρας  μια αναμνηστική πλακέτα  με τον κ. Φραγκούλη να ανταποδίδει με ευχές και δώρα.