ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ Ο ΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ Ο ΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Δελτίο Τύπου

Με ένα νέο μανιφέστο, ο Επικεφαλής της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα», επιχειρεί κατά την προσφιλή του τακτική να διαστρεβλώσει τα γεγονότα, σε μια ακόμα προσπάθεια να ωφεληθεί πολιτικά από μια κατάσταση που ταλανίζει τους συμπολίτες μας.

 Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ξαφνιάζουν βέβαια οι τοποθετήσεις του. Τοποθετήσεις που δείχνουν την άγνοιά του και δε συνάδουν με το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν μέλος της παράταξής μας κατά την προηγούμενη πενταετία και θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα από όλους τις από κοινού προσπάθειες που έκανε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και Επικεφαλής της Παράταξής μας «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με τον τότε Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Αντώνη Πετρά- προσπάθειες που συνεχίζει και με τον νυν Πρόεδρο κ. Γεώργιο Ασπραδάκη-  για την ανάπλαση και αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της πόλης, τη στήριξη των καταστηματαρχών αλλά και τη διευθέτηση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται. Δυστυχώς, όμως, ποτέ δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή, καθώς ήταν απασχολημένος σε ρουσφετολογικές κινήσεις και σε κινήσεις που ευελπιστούσε να του αποφέρουν τον δημαρχιακό θώκο.

 Αυτό, όμως, που μας προξενεί αλγεινή εντύπωση, είναι ο άνευ ουσίας και προτάσεων λόγος του και η παλαιάς κοπής πολιτική που ακολουθεί – επιχειρώντας να το «παίξει» προστάτης των αδύναμων – η οποία όχι μόνο δεν εξυπηρετεί, αλλά επί της ουσίας βλάπτει τα συμφέροντα τόσο των καταστηματαρχών, όσο και όλων των Γεραπετριτών.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, γνωρίζοντας τις κινήσεις που απαιτούνται, δεν αποκρύπτουμε την αλήθεια από τους πολίτες, προκειμένου να κερδίσουμε ψήφους ή εντυπώσεις, αλλά σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, την Κτηματική Υπηρεσία, το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τους Συλλόγους προχωράμε με σταθερά βήματα και με την προγραμματισμένη υλοποίηση μεγάλων έργων (ύφαλος – κυματοθραύστης, εξομοίωση Χερσαίας Ζώνης Λιμένα, ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, μελέτη, χρηματοδότηση και ανέγερση ομοιόμορφων κατασκευών για τους καταστηματάρχες) να αλλάξουμε αισθητικά και λειτουργικά την παραλιακή ζώνη της Ιεράπετρας προς όφελος των πολιτών, των επισκεπτών και των καταστηματαρχών. Γιατί ΕΜΕΙΣ μιλάμε με ΕΡΓΑ και όχι με ΛΟΓΙΑ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»