ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΥΨΟΥΣ 851.735,60€ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΥΨΟΥΣ 851.735,60€ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιεράπετρας την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021, λαμβάνοντας μια σειρά από δεκαέξι καίριες αποφάσεις, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η αποδοχή χρηματοδοτήσεων ύψους 851.735,60€. Ειδικότερα:

  1. Η αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 54.684,00€, για «Έξυπνες εφαρμογές για την προστασία και ανάδειξη του περιβαλλοντικού αποθέματος της Νήσου Χρυσής (Γαϊδουρονήσι), την προβολή παράκτιου μετώπου καθώς και του φυσικού & πολιτιστικού περιβάλλοντος της ενδοχώρας του Δ. Ιεράπετρας»
  2. Η αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 330.071,60€, για  «Εργασίες ανάπλασης στους οικισμούς Κεντρί και Μύρτος Δήμου Ιεράπετρας»
  3. Η αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 325.000,00€, για  «Επισκευή μονώσεων διδακτηρίων Δήμου Ιεράπετρας»
  4. Η αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 141.980,00€, για  «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέσων πυροπροστασίας για σχολικά κτίρια του Δήμου Ιεράπετρας»

Εκτός των ανωτέρω χρηματοδοτήσεων, οι οποίες θα αναβαθμίσουν και θα αναδείξουν τον Δήμο μας, ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει τόσο στην πρόσληψη υδρονομέων, απαραίτητων για την κάλυψη των αυξημένων αρδευτικών αναγκών κατά τη θερινή περίοδο, όσο και στην παραχώρηση του παλαιού ελαιουργείου της Ανατολής στον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο, γεγονός που θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.  

Θέλω να ευχαριστήσω τους  συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι με την παρουσία τους- έστω και μέσω τηλεδιασκέψεων- στα Συμβούλια συμβάλλουν στην προαγωγή των συμφερόντων του Δήμου Ιεράπετρας.

                                                                                                                      Ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου

Ευάγγελος Μπινιχάκης