ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, των αντιδημάρχων κας Χρύσας Χατζημαρκάκη και κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη και του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λασιθίου, κ. Αθανασίου Κατσαγκόλη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις υπάρχουσες σχολικές δομές αλλά και τη λειτουργία νέων.

Δύο νέες σχολικές δομές θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά από το σχολικό έτος 22-23.Πρόκειται για το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. (Ενιαίο ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο λύκειο) και για το Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.). Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώθηκε λεπτομερώς για την πρόταση που έχει κατατεθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά τη χρηματοδότηση της μελέτης και κατασκευής νέου κτιρίου μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου στο Καβούσι.

Ο κ. Κατσαγκόλης επεσήμανε ότι η συνεργασία του με τον Δήμο Ιεράπετρας είναι άψογη και οι εργασίες και οι παρεμβάσεις στα σχολεία είναι εμφανείς και συνεχείς.

Η κα. Χατζημαρκάκη επιβεβαίωσε την πολύ παραγωγική συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου και δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέρνουμε να φέρνουμε συνεχώς στο Δήμο Ιεράπετρας νέες σχολικές μονάδες.

Η εκπαίδευση είναι πυλώνας της κοινωνίας μας και οφείλουμε να την προσφέρουμε αδιακρίτως, σε όλους και με κάθε δυνατή μορφή.

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ και το Ε.Κ. είναι ιδιαίτερες δομές με ξεχωριστή κοινωνική συνεισφορά που προσαρμόζονται στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα τις φιλοξενήσουμε και στον Δήμο Ιεράπετρας».