ΔΩΡΕΑ ΤΡΙΩΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΔΩΡΕΑ ΤΡΙΩΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ»

ΔΩΡΕΑ ΤΡΙΩΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ»

Τον Πρόεδρο της εταιρείας ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ», κ. Παναγιώτη Δερεζέα, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Οικονομικών, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη και του Προέδρου της Επιτροπής Υγείας, κ.  Ιωάννη Σαραντώνη. Ο κος Δερεζέας προχώρησε στη δωρεά τριών αυτόματων φορητών απινιδωτών προς τον Δήμο Ιεράπετρας, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στην Πλατεία του Κουτσουρά, στην Κάτω Παραλία Ιεράπετρας και στην Κοινότητα της Παχείας Άμμου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δερεζέα για την ευγενική προσφορά του, επεσήμανε τα εξής:

«Η σημερινή προσφορά αποτελεί μια πράξη ουσίας, μια πράξη κοινωνικής ευθύνης, που συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, αφού οι απινιδωτές θα χρησιμοποιηθούν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, συντείνοντας στην προσπάθεια να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου.

Τέτοιες προσφορές καταδεικνύουν την ευαισθησία των επιχειρηματιών και των δημοτών πάνω σε  σοβαρά θέματα, όπως είναι ο τομέας της υγείας, καθώς και τη διάθεση συνεργασίας με τον Δήμο, κάτι το οποίο επιδιώκουμε και εμείς ως Δημοτική Αρχή.

Εύχομαι τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή του κ. Δερεζέα, να βρουν κι άλλους μιμητές προς όφελος των πολιτών του Δήμου της Ιεράπετρας».