Είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια υποβάθμισης των Υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ και πρώην ΤΕΒΕ στην Ιεράπετρα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια υποβάθμισης των Υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ και πρώην ΤΕΒΕ στην Ιεράπετρα

Θεοδόσης Καλαντζάκης: «Είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια υποβάθμισης των Υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ και πρώην ΤΕΒΕ στην Ιεράπετρα»

Με τον Πρόεδρο και το μέλος του Συλλόγου εργαζομένων του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ κ.κ. Χριστοδουλάκη Παύλο και Αγγελάκη Γεώργιο, καθώς και με την Προϊσταμένη του  Ο.Α.Ε.Ε Ιεράπετρας, κα Μπαριτάκη Γεωργία συναντήθηκε εκτάκτως ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ύστερα από την αιφνίδια απόφαση του Υπουργείου Εργασίας που προβλέπει μεταξύ άλλων  την υποβάθμιση του ΙΚΑ – ΕΦΚΑ  και ΤΕΒΕ Ιεράπετρας και Σητείας από Διευθύνσεις  σε Τμήματα.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Για άλλη μια φορά επιχειρείται η υποβάθμιση κεκτημένων Υπηρεσιών του Δήμου της Ιεράπετρας. Η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι δυνατόν να αποψιλώνεται από τις παραπάνω Υπηρεσίες ο Δήμος της Ιεράπετρας ταλαιπωρώντας έτσι χιλιάδες Γεραπετρίτες και επιφέροντάς τους πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση αναγκάζοντας τους να μεταβαίνουν στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Το ΙΚΑ της Ιεράπετρας καλύπτει ασφαλιστικά όχι μόνο τις ανάγκες πάνω από 28.000 κατοίκων του Δήμου Ιεράπετρας και της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, αλλά και εκατοντάδων κατοίκων όμορων περιοχών οι οποίοι επιλέγουν το ΙΚΑ-ΕΦΚΑ της Ιεράπετρας λόγω εγγύτητας και καλύτερης πρόσβασης.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια υποβάθμισης των παραρτημάτων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ και ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ και στηρίζουμε τα αιτήματα των εργαζομένων τους.

Θα θέσουμε το θέμα  άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να λάβουμε σχετικές αποφάσεις, ενώ προγραμματίζουμε συνάντηση με τους Βουλευτές του Νομού και με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου, προκειμένου να μεταβούμε από κοινού με το Σύλλογο εργαζομένων, ώστε να επιτύχουμε την άρση της συγκεκριμένης απόφασης».