ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – 257.836€ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – 257.836€ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ιεράπετρα, 20.01.2023

 

Δελτίο Τύπου

 

ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – 257.836€ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας σύμβαση για τον εξοπλισμό του Γηροκομείου Ιεράπετρας στο πλήρως ανακαινισμένο κτίριο που πρόκειται να λειτουργήσει.

Ο προϋπολογισμός του εξοπλισμού ανέρχεται στις 257.836€ και περιλαμβάνει:

  • ιατρικό εξοπλισμό
  • ηλεκτρονικό εξοπλισμό
  • ξενοδοχειακό εξοπλισμό και
  • εξοπλισμό κουζίνας – πλυντηρίου.

Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για να ανοίξει τις πόρτες του σε εργαζόμενους και ωφελούμενους το Γηροκομείο Ιεράπετρας.

 

Αφού ολοκληρώσαμε το μεγάλο έργο της ανακαίνισης του κτιρίου, με πάρα πολύ μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια, καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν σχετικά με το διαγωνισμό για τον εξοπλισμό και ξεκινάμε τώρα να εξοπλίζουμε το κτίριο χωρίς να έχουμε χάσει ούτε μέρα.

 

Με την εγκατάσταση όλου του προβλεπόμενου εξοπλισμού θα έχουμε πλέον έναν χώρο, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ιδανικό για τη φιλοξενία και τη φροντίδα των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας.»