Επίσκεψη Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Ιεράπετρα- Συνάντηση με τον Δήμαρχο Εμμ. Φραγκούλη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Επίσκεψη Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Ιεράπετρα- Συνάντηση με τον Δήμαρχο Εμμ. Φραγκούλη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Λασιθίου ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πρ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, επισκέφθηκε την Ιεράπετρα.  Συνοδευόταν  από τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου κ.  Γιάννη Πλακιωτάκη,  τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Ανδρέα Ζαμπούκα και στελέχη του κόμματος. Ο κ. Μεϊμαράκης, παρουσία του Δημάρχου κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη, της περιφερειακής συμβούλου Ε. Βλάσση, των αντιδημάρχων κ.κ. Α. Σκουλούδη, Γ. Κουγιουμουτζάκη, Εμμ. Τζώρτζη, Ν. Παπαδάκη, Φ. Περακάκη,  Γ. Γιακουμάκη, των δημοτικών συμβούλων Μ. Μπαχλιτζανάκη, Α. Αϊβαλιώτη, Γ. Βογιατζή, της Γ.Γ. του Δήμου Μαρίας Φραντζεσκάκη, των δημοτικών συμβούλων, της μείζονος μειοψηφίας Εμμ. Ζερβάκη, της ελάσσονος μειοψηφίας και πρώην αντιδημάρχων Χ. Χατζημαρκάκη και Εμμ. Βρυγιωνάκη, της πρώην αντιδημάρχου Μ. Ρουμελιωτάκη, του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Μπινιχάκη καθώς και στελεχών της Ν.Δ.  και αρκετού κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέλυσε θέσεις και απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης, την οικονομία, την αγροτική παραγωγή, τα εθνικά θέματα και έστειλε μήνυμα συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές.

Εν συνεχεία ο κ. Δήμαρχος δέχθηκε τον κ. Μεϊμαράκη  στο γραφείο του έχοντας μια σύντομη συζήτηση για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και του ευχήθηκε καλή δύναμη στον προεκλογικό αγώνα.