Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας σε ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας σε ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΑΠΗ του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας  Εμμανουήλ Φραγκούλης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Φωτεινή Περακάκη. Ο Δήμαρχος είχε   την ευκαιρία να συνομιλήσει   με το προσωπικό και  τα μέλη του ΚΑΠΗ και να ανταλλάξουν  ευχές για Καλή Ανάσταση. Με χαρά δέχθηκε τα χειροποίητα δώρα και τη λαμπάδα που του προσφέρθηκαν και διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα στέκεται πάντα δίπλα τους ώστε να βρίσκουν λύση στα καθημερινά τους προβλήματα.

Εν συνεχεία ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος επισκέφθηκαν το ΚΗΦΗ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων)  και ευχήθηκε σε προσωπικό και ωφελούμενους να είναι γεροί και να περάσουν ένα όμορφο Πάσχα κοντά στις οικογένειες  και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.  Τους ευχαρίστησε ακόμη για τα πασχαλινά δώρα που του προσέφεραν.

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αποτελούν ιδιαίτερο κεφάλαιο στη ζωή μας και τους αντιμετωπίζουμε με  σεβασμό και ευγνωμοσύνη, δήλωσε ο Δήμαρχος,  ευχόμενος Καλή Ανάσταση με υγεία, ελπίδα και αγάπη.