ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΟΡΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΟΡΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΟΡΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ

Στην Κοινότητα της Ανατολής βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μαζί με τους Αντιδημάρχους, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και κ. Κωστή Αστροπεκάκη και τον Συνεργάτη του, κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη, όπου παρουσία του Προέδρου, κ. Βασίλη Ζαχαρόπουλου, αλλά και μελών του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Ανατολής, επισκέφθηκαν σημεία που χρήζουν παρεμβάσεων. Στη συνέχεια, περιηγήθηκαν το χωριό της Ανατολής και συζήτησαν τρέχοντα θέματα της Κοινότητας, ζητήματα ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας, αναπλάσεων κ.α. ενώ υπήρξε ενημέρωση για τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για το επόμενο διάστημα.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε: « Από το 2014 που αναλάβαμε, προχωρήσαμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις που είχαν ανάγκη οι οικισμοί της Κοινότητας της Ανατολής. Δε σταματήσαμε, όμως, εδώ. Διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη χρηματοδότηση για την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στη θέση Λειβάδια της Κοινότητας Ανατολής, που σύντομα δημοπρατείται και  την κατασκευή  νέων δικτύων ύδρευσης, ενώ θα υπάρξει χρηματοδότηση για την ασφαλτόστρωση όλης της δημοτικής οδού στον οικισμό «Στόμιο», μετά από ολοκληρωμένη μελέτη που καταθέσαμε στις αρμόδιες Υπηρεσίες. Δρομολογούμε, επίσης, νέες εργασίες στο  πρώην Δημοτικό Σχολείο της Ανατολής που στεγάζεται ο πολιτιστικός Σύλλογος, καθώς  και στο εσωτερικό και στον αύλειο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου των Καλογέρων, προχωρούμε στη μελέτη για την ανάπλαση του υπόλοιπου τμήματος της Ανατολής, αλλά και του οικισμού Αμμουδάρες.

Επιδίωξή μας είναι μέσα από έργα ουσίας να διευκολύνουμε τόσο την καθημερινότητα των κατοίκων, όσο και να αυξήσουμε την προσέλκυση επισκεπτών, καθιστώντας τον παραδοσιακό οικισμό της Ανατολής μέρος μιας τουριστικής διαδρομής.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Βασίλη Ζαχαρόπουλο και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας για τη συνεργασία, καθώς και τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Αγγελάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του  Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Ανατολής και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους».