ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 36.247.236,70€ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 36.247.236,70€ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022

ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 36.247.236,70€ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022

Ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ιεράπετρας για το  έτος 2022, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από παρουσίασή του από τον Αντιδήμαρχο, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που εγγράφονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022, ανέρχεται σε : 36.247.236,70€ με τις χρηματοδοτήσεις να ανέρχονται σε προϋπολογισμό: 35.311.662,70€

Σχολιάζοντας, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας , κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, τόνισε ότι: «Το Τεχνικό Πρόγραμμα αποτυπώνει την πολιτική που έχουμε χαράξει ως Δημοτική Αρχή επιδιώκοντας την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου της Ιεράπετρας. Kαταγράφοντας τις ανάγκες της πόλης της Ιεράπετρας και των Κοινοτήτων και θέτοντας προτεραιότητες δημιουργήσαμε ένα στοχευμένο Τεχνικό Πρόγραμμα. Σκοπός του είναι, μέσω της υλοποίησης μεγάλων απαραίτητων έργων υποδομής και της εκπόνησης μελετών, να προσφέρουμε καλύτερη  ποιότητα ζωής για τους κατοίκους, αλλά και για τους επισκέπτες του Δήμου της Ιεράπετρας. Τα έργα που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα αφορούν κυρίως οδικά δίκτυα, δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, έργα καθαριότητας, έργα συντήρησης σχολικών μονάδων, αστικές αναπλάσεις, λιμενικά έργα, έργα κοινωφελούς χαρακτήρα κ.α.

Με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, με την άψογη συνεργασία μεταξύ των συνεργατών μου και των Υπηρεσιών του Δήμου και ύστερα από επίπονη καθημερινή συλλογική δουλειά, κατορθώσαμε να εντάξουμε σε χρηματοδοτικά προγράμματα όλα τα μεγάλα έργα που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό μας Πρόγραμμα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των δημοτών.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρξαν και υπάρχουν λόγω της πανδημίας, δε σταματήσαμε να υλοποιούμε έργα, να συντάσσουμε μελέτες και να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και το 2022 και σύντομα, ύστερα από την αξιολόγηση προτάσεων που έχουμε καταθέσει στην Περιφέρεια και στα αρμόδια Υπουργεία, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε νέες χρηματοδοτήσεις ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρών για νέα αναπτυξιακά έργα στον Δήμο της Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, τους Συνεργάτες μου και όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου της Ιεράπετρας για την κοινή προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να υλοποιούμε έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος της Ιεράπετρας. Ευχαριστώ, επίσης και τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Παρατάξεων που ψήφισαν και στήριξαν το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ιεράπετρας για το έτος 2022 ».