Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας στο 1ο Γυμνάσιο

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας στο 1ο Γυμνάσιο

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε σχολείο

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος και το προσωπικό της Δομής, ευχαριστούν θερμά το 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας για τη δράση τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και βρεφικά είδη αλλά και ενδύματα ,υποδήματα και να τα προσφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου  μας .Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και με τη συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων και του 15 μελους του σχολείου. Η προσφορά των ειδών που συγκεντρώθηκαν υλοποιήθηκε στις 25 Απρίλιου με επίσκεψη του Συλλόγου Γονέων και του 15 μελούς στο χώρο της Δομής. Η επίσκεψη τους συνοδεύτηκε από ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής και βιωματική  συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση του σχολείου. Μέσα από τέτοιες δράσεις και τη συνεργασία των σχολείων ελπίζουμε σε μια ανθρώπινη κοινωνία!!   

Ο συντονιστής

Δημήτριος Μιχελάρος