Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας,  και το Προσωπικό της Δομής  ευχαριστούν  θερμά τη διεύθυνση, τους μαθητές και τους γονείς του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών «ΤΕΧΝΟΓΛΩΣΣΙΑ» για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα και να τα προσφέρουν στη Δομή μας. Η πρωτοβουλία  αυτή αποτελεί ένδειξη ενδιαφέροντος και προσφοράς στον συνάνθρωπο  και ελπίζουμε να αποτελέσει κίνητρο και για άλλους που θα επιθυμήσουν να μιμηθούν το παράδειγμά τους.

Η Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού

Φωτεινή Περακάκη