Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

9.07.2024

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε σχολείο

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας,  ο Συντονιστής  Δημήτριος Μιχελάρος  και το Προσωπικό της Δομής ευχαριστούν θερμά τη Διεύθυνση  και τους Εκπαιδευτικούς, τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας καθώς επίσης και όλους όσοι συμμετείχαν στην επιτυχημένη εκδήλωση <Φεστιβαλάκι Ναυμαχίας> που υλοποιήθηκε  στις 15 Ιουνίου 2024 στο χώρο της Ναυμαχίας  -μια εκδήλωση για την διαπολιτισμικότητα-και που στο  πλαίσιο αυτής συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και για τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η συνάντηση πολιτισμών και σχολείων προώθησε και την αλληλεγγύη και την προσφορά στο συνάνθρωπο! Συγχαρητήρια για τη σύλληψη και για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης! Σας ευχαριστούμε πολύ!