ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

6/10/2020

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτρης Μιχελάρος και το Προσωπικό της Δομής, ευχαριστούν από καρδιάς τα Βιβλιοπωλεία:

  1. Πάπυρος-Ορφανουδάκης Κωνσταντίνος.
  2. Σαρειδάκης Γεώργιος και Υιός Ο.Ε.
  3. Φωτογραφή- Σερεμέτης Απόστολος.

Και τους πολίτες-Φορείς -Συλλόγους:   Την Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου και τα μέλη της <ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ> για τη δράση που διοργάνωσαν και τους Βαγγέλα Ιωάννα, Βολυράκη Δέσποινα, Γερολυμάκη Κυριακή, Πάγκαλο Μπάμπη, ΠιτροπάκηΣοφία, Πυθαρούλη Αντώνη, Ρουσάκη Κων/νο, Τζωρτζάκη Ελένη, Χλουβεράκη Καλλιόπη

για την  έμπρακτη προσφορά  τους στη Δομή του Κοινωνικό Παντοπωλείο με χορηγίες και δωρεές σε  σχολικές τσάντες και σχολικά είδη (τετράδια, γεωμετρικά όργανα, μολύβια , στυλούς, μπλοκ ζωγραφικής, φακέλους και πολλά άλλα) με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θέλει να σας ευχαριστήσει θερμά όλους και τον καθένα χωριστά που συμβάλλατε στην συγκέντρωση των σχολικών ειδών τα οποία προσφέρθηκαν σε μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών της περιοχής μας.

Χάρη στην ευαισθησία σας και την ανθρωπιά σας καταφέραμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε μικρούς μαθητές. Η αλληλεγγύη σας και η άμεση ανταπόκριση σας στις δύσκολες εποχές που ζούμε , μας δίνει ελπίδα για το μέλλον.

Ευχόμαστε να είστε πάντοτε αρωγοί στο έργο μας!

                       Με εκτίμηση

Ο Συντονιστής Δημήτρης Μιχελάρος και Το Προσωπικό της Δομής