ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΥΡΑΡΧΟΥΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ Κ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΥΡΑΡΧΟΥΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ Κ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Δελτίο Τύπου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΥΡΑΡΧΟΥΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ Κ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

«Έπειτα από τις πρόσφατες κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, πληροφορηθήκαμε την προαγωγή σε Αρχιπύραρχους τόσο του μέχρι πρότινος Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Λασιθίου, κ. Μιχάλη Βασιλάκη,  όσο και του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Ρεθύμνης ο οποίος υπηρέτησε και ως Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας, κ. Παναγιώτη Καράμπελα, και την ταυτόχρονη αποστρατεία τους.

Θέλω καταρχάς να συγχαρώ για την προαγωγή τους, δύο άξια στελέχη τα οποία από όποιο πόστο και αν υπηρέτησαν το πυροσβεστικό Σώμα, άφησαν πίσω τους ένα ιδιαίτερα αποδοτικό και αποτελεσματικό έργο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην αποτροπή μεγάλων καταστροφών τόσο στο νομό Λασιθίου συνολικά, όσο και στον Δήμο Ιεράπετρας και στον Πρώην Δήμο Μακρύ Γιαλού.

Η άψογη συνεργασία και ο συντονισμός του Πυροσβεστικού Σώματος με τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και τους φορείς οδήγησαν όχι μόνο στην άμεση αντιμετώπιση των κρίσεων που προέκυψαν, αλλά και στη μείωση του ετήσιου ποσοστού πυρκαγιών.

Σας ευχαριστώ για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον επαγγελματισμό που επεδείξατε όλα αυτά τα χρόνια και σας εύχομαι καλή επιτυχία στα μελλοντικά σας σχέδια.»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας