ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: 309.926€ ΓΙΑ 38 ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: 309.926€ ΓΙΑ 38 ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Ιεράπετρα, 21.05.2022

 

Δελτίο Τύπου

 

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: 309.926€ ΓΙΑ 38 ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

 

Μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής εγκρίθηκε χρηματοδότηση 309.926€ για τον Δήμο Ιεράπετρας για την προμήθεια 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων τα οποία θα μπορούν οι πολίτες να χρησιμοποιούν δωρεάν.

 

Το έργο περιλαμβάνει προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων πόλης, δημιουργία δικτύου κοινόχρηστων θέσεων κλειδώματος και φόρτισης ποδηλάτου, ολοκληρωμένη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών, ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές) κ.α.

 

«Οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, δουλέψαμε, διεκδικήσαμε και φέρνουμε στην Ιεράπετρα τα δωρεάν ηλεκτρικά ποδήλατα.», δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

 

«Ο Δήμος μας θα αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών διευκολύνοντας τις μετακινήσεις τους, εισάγοντας ένα πιο υγιή τρόπο ζωής και προωθώντας τις «πράσινες» μετακινήσεις.

 

Επιπλέον, τα ηλεκτρικά ποδήλατα θα περιορίσουν την κίνηση και το θόρυβο μέσα στην πόλη και θα συμβάλλουν στη συνολική προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Παράλληλα,  θα αποτελέσουν ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης και περιήγησης των τουριστών και θα κάνει πιο άμεση και εύκολη τη γνωριμία τους με την πόλη και τα τοπικά αξιοθέατα.

Προχωράμε με τις επόμενες απαιτούμενες ενέργειες ώστε σύντομα να μπορούν όλοι να επωφεληθούν από τη χρήση των ποδηλάτων.»