Κάλεσμα Αντιδημάρχου Οικονομικών για τακτοποίηση οφειλών προς το Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Κάλεσμα Αντιδημάρχου Οικονομικών για τακτοποίηση οφειλών προς το Δήμο Ιεράπετρας

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19-2-2024

Αγαπητές/τοι Συνδημότισσες/τες

Όπως γνωρίζετε οι οφειλές  προς το Δήμο ανέρχονται σε ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Οι οφειλές αυτές αφορούν κυρίως λογαριασμούς  σε  ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου (π.χ.   λογαριασμούς ύδρευσης & άρδευσης) με αποτέλεσμα να παρατηρούνται φαινόμενα ελλείψεων υλικών και γενικότερα δυσλειτουργίας στις διάφορες υπηρεσίες.

Σας καλούμε λοιπόν, να προσέλθετε στο Δήμο για την τακτοποίηση των οφειλών σας, είτε με εφάπαξ εξόφληση, είτε με τη ρύθμισή τους σε μηνιαίες δόσεις, προς διευκόλυνσή σας, σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας.

Σε διαφορετική περίπτωση οι υπηρεσίες του Δήμου θα αναγκαστούν να καταφύγουν σε όλες εκείνες τις ενέργειες που προβλέπονται στη νομοθεσία και στον κανονισμό λειτουργίας τους, για τη διασφάλιση των συμφερόντων όλων των Δημοτών.

Υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό, ότι υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης και ηλεκτρονικής πληρωμής των λογαριασμών του νερού μέσω της εφαρμογής Ydata  https://ydata.eu/

Σε κάθε περίπτωση οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται στη διάθεση όλων για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση χρειαστείτε.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών

Γεώργιος Χατζάκης