Καλαντζάκης: «Εδραιώνουμε το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Καλαντζάκης: «Εδραιώνουμε το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα»

Ιεράπετρα, 28.02.2023

Δελτίο Τύπου

 

Καλαντζάκης: «Εδραιώνουμε το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα»

Το μεγαλύτερο καρναβάλι όλης της ιστορίας της έζησε την Κυριακή η Ιεράπετρα.

Χιλιάδες κόσμος κατέκλυσε τους δρόμους της πόλης συμμετέχοντας είτε ως καρναβαλιστές είτε ως ένθερμο κοινό στο Γεραπετρότικο Καρναβάλι του 2023 που έθεσε πλέον τον πήχη εξαιρετικά ψηλά.

Με τον Σάββα Πούμπορα, την Σαμάνθα Μίσοβιτς και τους εκπληκτικούς καρναβαλιστές να δίνουν τον παλμό όλη η πόλη ξεφάντωσε σε ένα κλίμα διάχυτης χαράς και αισιοδοξίας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσιος Καλαντζάκης μετά το πέρας της Καρναβαλικής Παρέλασης τόνισε:

«Ως Δημοτική Αρχή έχουμε προσδώσει στον Δήμο Ιεράπετρας όχι μόνο μία δυναμική ανάπτυξη αλλά και μία σπουδαία εξωστρέφεια.

Έχουμε καταφέρει με μεγάλες και συνεχείς εκδηλώσεις να καταστήσουμε την Ιεράπετρα προορισμό και πόλο έλξη επισκεπτών πολλές φορές μέσα στο χρόνο κάτι που ήταν και αρχικός μας στόχος.

Ζήσαμε φέτος το πιο μεγάλο και φαντασμαγορικό Γεραπετρίτικο Καρναβάλι.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία αλλά και Γεραπετρίτες από όλη την Ελλάδα καθώς και πλήθος επισκεπτών έδωσαν ηχηρά το «παρών» συμμετέχοντας στα φετινά δρώμενα.

Ο παλμός του Γεραπετρίτικου Καρναβαλιού έφτασε μέχρι την άκρη της Ελλάδας, καταλαμβάνοντας μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα Καρναβάλια της Χώρας.

Ευχαριστώ θερμά όλο τον κόσμο που συμμετείχε στη διοργάνωση και έκανε αυτό το καρναβάλι τόσο ξεχωριστό. Επιπλέον ευχαριστώ την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας και την πρόεδρο κα. Μαρία Σακαδάκη, το νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας και την πρόεδρο κα. Μυρτώ Μαρκοπούλου, τους Αντιδημάρχους Ιεράπετρας, τον παρουσιαστή κ. Σάββα Πούμπορα, την Σαμάνθα Μίσοβιτς όλους τους συλλόγους της Ιεράπετρας, της ΔΕ Μακρύ Γιαλού και των κοινοτήτων, τους φορείς, τα σχολεία, την Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία και τον καθένα ξεχωριστά που συνέβαλε στη διοργάνωση και στη διεξαγωγή του φετινού Γεραπετρίτικου Καρναβαλιού.»