Καλαντζάκης: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιεράπετρας.

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Καλαντζάκης: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιεράπετρας.

Δελτίο Τύπου

 

Καλαντζάκης: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιεράπετρας.

Συμπορευόμενοι συνεχίζουμε να δημιουργούμε έναν Δήμο ισχυρό, με πρωτιές και καινοτομίες»

Μετά από 3 χρόνια λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εργαζομένων του Δήμου Ιεράπετρας στο Κέντρο «Κοράλλι» παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, αντιδημάρχων, του πρώην και του του νυν προέδρου των εργαζόμενων κ. Ανδρέα Φραγκούλη και κ. Θωμά Λιάγκου αντίστοιχα, διευθυντών, προϊσταμένων, υπαλλήλων του Δήμου, συνταξιούχων υπαλλήλων, και εκπροσώπων των εργαζομένων από τη Σητεία και το Οροπέδιο Λασιθίου, με την ευλογία του Πανουσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Φιλόθεου Δοργιάκη και του Αιδεσιμολογιώτατου π. Ματθαίου Πατεράκη.

Ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων κ. Ανδρέα Φραγκούλη για τη συνολική προσφορά του και τόνισε τα εξής:

«Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιεράπετρας, οι οποίοι παρά τις όποιες δυσκολίες, καταβάλλουν καθημερινά τεράστια προσπάθεια, για να εξυπηρετήσουν και να βελτιώσουν τη ζωή των συμπολιτών μας.

Με τη στήριξή σας, καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια της πανδημίας να έχουμε ελάχιστα κρούσματα στις υπηρεσίες, να καθιστούμε κάθε εμπόδιο και κώλυμα που εμφανιζόταν ελεγχόμενο και διαχειρίσιμο και κυρίως να μη στερηθεί τίποτα ο δημότης της Ιεράπετρας

Συμπορευόμενοι όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνουμε να κάνουμε μεγάλα έργα που αλλάζουν τα χωριά και την πόλη μας και να δημιουργήσουμε έναν δήμο ισχυρό, με πρωτιές και καινοτομίες.

Παρά τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού και τη συνεχή συνταξιοδότηση υπαλλήλων που δεν αντικαθίστανται καταφέρνετε πάντα να ανταποκρίνεστε άριστα στα καθήκοντά σας με συστηματική δουλειά αλλά και με φιλότιμο.

Με τη στήριξή σας, ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε την πρόοδο που επιθυμούμε όλοι για τον Δήμο μας.