ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ»

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ»

 

Η Δημοτική Παράταξη «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» έδωσε δυναμικά το «παρών» στο συλλαλητήριο για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας. Ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, οι Αντιδήμαρχοι και πολλά μέλη της Παράταξής μας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία στηρίζοντας  με την παρουσία τους έμπρακτα την όλη προσπάθεια.

Για την Παράταξή μας η αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας αποτελούσε και αποτελεί μείζονος σημασίας ζήτημα. Από την πρώτη στιγμή η στάση μας ήταν ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε ποτέ με τις λέξεις και ούτε διστάσαμε να εκφράσουμε τη θέση μας. Δεν αλλάξαμε άποψη και συμπεριφορά. Βάλαμε και βάζουμε πάνω από όλα το καλό του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας.

Πάγια θέση της Παράταξής μας είναι ότι το θέμα του Νοσοκομείου δεν είναι πεδίο άσκησης μικροπολιτικής ή αντιπολιτευτικής πρακτικής. Δεν έχει παραταξιακά ή κομματικά χρώματα. Για να πετύχουμε τον κοινό στόχο μας, απαιτείται η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων μας,  κάτι το οποίο τονίστηκε ιδιαιτέρως και στον κάτωθι  χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και Επικεφαλής της Παράταξής μας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

 

«Κυρίες και κύριοι,

Συγκεντρωθήκαμε όλοι σήμερα εδώ, προκειμένου να αγωνιστούμε για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου μας.

Βιώνουμε μαζί με εσάς την αγωνία, τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας και του ιατρικού κόσμου για την τύχη του. Ως Δημοτική Αρχή θέλουμε για την Ιεράπετρα ένα Νοσοκομείο που να στηρίζει την ανάπτυξη της Ιεράπετρας και όχι ένα Κέντρο Υγείας. Θέλουμε ένα Νοσοκομείο πλήρως στελεχωμένο με ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό και πλήρως εξοπλισμένο με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.   Ζητάμε από την Κυβέρνηση την υλοποίηση όλων των υποσχέσεών της για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Ζητάμε την άμεση χρηματοδότηση των προμηθειών, των μελετών και των έργων που χρειάζονται, προκειμένου να μπορεί να ανταποκρίνεται ακόμη καλύτερα στις αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν. Διεκδικούμε την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου μας. Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος της Ιεράπετρας να αναπτύσσεται ραγδαία σε όλους τους τομείς και στον τομέα της υγείας να μην υπάρχει η απαιτούμενη πρόοδος.

Τίποτα δεν αλλάζει από μόνο του. Όλοι μαζί σήμερα εδώ είμαστε μια γροθιά. Η σημερινή κινητοποίηση δεν είναι φωτοβολίδα, δεν έχει κομματικά χρώματα, ούτε παραταξιακά. Πρόκειται για τη ζωή και την υγεία όλων μας κι έτσι απαιτούμε ν’ αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση.

Οι Γεραπετρίτες έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια πολλαπλούς αγώνες για το Νοσοκομείο μας και όλοι μαζί καταφέραμε να το κρατήσουμε στον τόπο μας.  Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος σε συνεργασία με όλους τους φορείς συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το Νοσοκομείο μας έχει τη θέση που του αξίζει.

Δεν μένουμε μόνο εδώ. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί δίνοντας μάχη τόσο στην 7η ΥΠΕ όσο και στα Υπουργεία, αν χρειαστεί. Πρέπει όλοι μας να εξακολουθήσουμε να  παραμένουμε ενωμένοι με μοναδικό μας σκοπό την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου μας».

 

Η Δημοτική Παράταξη

Ιεράπετρα Νέα Πορεία