Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη για τα Χριστούγεννα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη για τα Χριστούγεννα

Ιεράπετρα, 24.12.2022

 

Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη για τα Χριστούγεννα

 

«Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

 

Η έλευση των Χριστουγέννων συνδέεται πάντα με τις υψηλές αξίες της αγάπης, του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, και της ειρήνης. Η μεγάλη Εορτή της Χριστιανοσύνης ξαναφέρνει στους ανθρώπους την προοπτική και την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Ας κρατήσουμε αυτό το μήνυμα βαθιά μέσα στην ψυχή μας και ας αφυπνίσουμε τα ευγενέστερα αισθήματά μας. Ας προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε το ατομικό σε συλλογικό, για να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

 

Ως Δημοτική Αρχή, από τους πρώτους στόχους μας ήταν και είναι να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας, όχι μόνο τούτες τις Άγιες Μέρες, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου.

 

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου είναι κοντά σε όλους, προπαντός σε όσους έχουν ανάγκη.

 

Εύχομαι  από καρδιάς στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, γεμάτη υγεία, αγάπη, χαρά, αισιοδοξία και ευημερία.

 

 

Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με Υγεία και Ευτυχία!»

 

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

 

Θεοδόσιος Καλαντζάκης