ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ιεράπετρα, 13.07.2022

 

Δελτίο Τύπου

 

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

 

Με εντυπωσιακά αποτελέσματα, εξαιρετική επιτυχία και πλήθος ικανοποιημένου κόσμου πραγματοποιήθηκε η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην Ιεράπετρα από τον Εμπορικό Σύλλογο σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας, το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, την Περιφέρεια Κρήτης και την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

 

H εκδήλωση είχε σκοπό πέρα από την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και τη στήριξη της Παιδόπολης Νεαπόλεως.

 

Τα εμπορικά καταστήματα της Ιεράπετρας ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των καταναλωτών προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις, ψυχαγωγικές δράσεις και κεράσματα.

 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

 

«Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, επέστρεψε στην πόλη μας ο θεσμός της Λευκής Νύχτας, ένας θεσμός που και φέτος αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας οι οποίοι κατέβηκαν να ψωνίσουν, αλλά και να διασκεδάσουν συγχρόνως.

 

Η Λευκή Νύχτα, που διοργανώθηκε για πέμπτη φορά στην Ιεράπετρα, είναι μια εκδήλωση όχι μόνο οικονομική και εμπορική, αλλά και κοινωνική και πολιτιστική συνάμα.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος έθεσε ψηλά τον πήχη και οι Ιεραπετρίτες ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμά του στηρίζοντας τα καταστήματα όχι μόνο τα εμπορικά, αλλά και τα Καφέ-Εστίασης.

 

Συγχαίρω όλους όσοι συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση και διεξαγωγή της χθεσινής εκδήλωσης, τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, τους υπαλλήλους του Δήμου και του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, τους φορείς και κυρίως τους συμπολίτες μας που με την παρουσία τους έδωσαν τον παλμό σε μια φαντασμαγορική βραδιά.

 

Ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν στόχο τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας και παράλληλα ενισχύουν το αίσθημα αλληλεγγύης προς τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού».