Με τη Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμ. Φραγκούλης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Με τη Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμ. Φραγκούλης

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών  Γιώργος Χατζάκης μέλος του  ΟΕΕ/ΤΑΚ και ο ίδιος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δυο μερών  και  η συμμετοχή του Επιμελητηρίου ως  επιστημονικού  φορέα σε επιτροπές του Δήμου, με κατάθεση απόψεων και προτάσεων. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος Ευάγγελος Γκλάκας, το ΟΕΕ/ΤΑΚ έχει τη δυνατότητα εκπόνησης οικονομικών μελετών και μελετών βιωσιμότητας οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν πρακτική εφαρμογή και να αξιοποιηθούν υποστηρικτικά στην παραγωγή του δημοτικού έργου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης  για τη χρήσιμη συζήτηση και τόνισε ότι θα επιδιωχθεί η συνεργασία μέσα από παρεμβάσεις  που θα ωφελήσουν  την τοπική κοινωνία.