Με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων είχε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης με στόχο την ενημέρωσή τους για τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά τους. Παραβρέθηκαν η Γ.Γ. του Δήμου Μαρία Φραντζεσκάκη, Αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε: «Τα χωριά του Δήμου μας έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και προβλήματα και σε συνεργασία με τους προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων  θα εργαστούμε από κοινού για την αντιμετώπισή τους. Ήταν η πρώτη συνάντηση, προκειμένου οι πρόεδροι να ενημερωθούν για τις αρμοδιότητές τους και τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων. Υπάρχουν πρόεδροι που έχουν επανεκλεγεί στο παρελθόν οπότε έχουν εμπειρία, υπάρχουν όμως και νέοι που θα πρέπει να γνωρίσουν τις διαδικασίες. Προσωπικά εγώ, οι αντιδήμαρχοι, οι υπηρεσίες, θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν».