ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Η ημέρα της αστυνομίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου και συμπίπτει με τον θρησκευτικό εορτασμό του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) Αγίου Αρτεμίου.

Με θάρρος, αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση οι Έλληνες Αστυνομικοί μάχονται καθημερινά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, όλο τον χρόνο για την ασφάλεια των πολιτών κάτω από αντίξοες συνθήκες και πολλές φορές έχοντας στη διάθεσή τους πενιχρά μέσα.

Ως Δημοτική Αρχή συνδιεκδικούμε τη στελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας με ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο εξοπλισμό και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη βέλτιστης αστυνόμευσης της περιοχής του Μακρύ Γιαλού πετύχαμε την παραμονή του Αστυνομικού Σταθμού, βρίσκοντας το κατάλληλο κτίριο για τη στέγασή του, αναλαμβάνοντας και φέρνοντας εις πέρας τις εκτεταμένες κτιριακές εργασίες που απαιτήθηκαν καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Οφείλουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι με τη δράση τους προστατεύουν τη ζωή μας και την περιουσία μας.

Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες και όλους τους άνδρες της ΕΛΑΣ χρόνια πολλά!

 

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

 

Θεοδόσης Καλαντζάκης