ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

«Τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ας εμπνευστούμε από το χαρμόσυνο άγγελμα της γέννησης του Θεανθρώπου που πλημμυρίζει τις καρδιές με αγάπη για τον συνάνθρωπο και γεννά προσδοκίες για μια νέα αρχή.

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε εορταστικές εκδηλώσεις και μεγάλες συναθροίσεις, όμως είναι μια θυσία που οφείλουμε όλοι να κάνουμε για να ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση, να μείνουμε ασφαλείς και να μπορούμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε του χρόνου την περίοδο των γιορτών.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα η δημοτική αρχή συνεχίζει να τηρεί τις δεσμεύσεις της για την υλοποίηση έργων που συμβάλλουν στην πρόοδο του τόπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Εύχομαι ολόψυχα η γέννηση του Χριστού να φέρει ειρήνη και ευημερία σε όλους, να γεμίσει τις καρδιές με αγάπη, γαλήνη, αισιοδοξία και σιγουριά για να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στις επόμενες γενιές.

Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με Υγεία και Ευτυχία!»

Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσιος Καλαντζάκης