Μια νέα παιδική χαρά στην περιοχή της Ναυμαχίας. Τα παιδιά προτεραιότητα όλων μας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Μια νέα παιδική χαρά στην περιοχή της Ναυμαχίας. Τα παιδιά προτεραιότητα όλων μας

Τη νέα παιδική χαρά στην περιοχή της Ναυμαχίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον Αντιδήμαρχο, κ. Μανόλη Γεωργαλάκη, όπου και την παρέδωσαν προς χρήση στους πολίτες του Δήμου. Πρόκειται για μια νέα παιδική χαρά με καινούργια δάπεδα και όργανα ασφαλείας για τα παιδιά, με νέα μέσα αναψυχής και ψυχαγωγίας, καθώς και με πολύ χρώμα. Εκτός από την κατασκευή της παιδικής χαράς, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποψίλωσης των χόρτων, τοποθέτηση νέας περίφραξης, εργασίες ηλεκτροφωτισμού, ελαιοχρωματισμού κ.α..

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε: «Οι παιδικές χαρές αποτελούν χώρο συνάθροισης των μικρών πολιτών προσφέροντάς τους ώρες ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, που ειδικά αυτήν την περίοδο έχουν τόσο ανάγκη. Στη Ναυμαχία, συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται  καθημερινά πολλά μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ως Δημοτική Αρχή στοχεύουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας σε όλους τους τομείς. Τα παιδιά είναι το μέλλον και είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε γι΄αυτά.

Πρέπει ο καθένας από μας και όλοι μαζί, να γίνουμε φύλακες της περιουσίας που ανήκει στους δημότες και ειδικά στα μικρά παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να είναι  προτεραιότητα όλων μας».