Οι Αντιδήμαρχοι Γ. Γιακουμάκης και  Φ. Περακάκη με εκπρόσωπο της “RECYCOM”

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Οι Αντιδήμαρχοι Γ. Γιακουμάκης και  Φ. Περακάκη με εκπρόσωπο της “RECYCOM”

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΕΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21-2-2024

Στο πλαίσιο της  συμμετοχής του Δήμου Ιεράπετρας στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης και τη σύμβαση που έχει υπογραφεί με την εταιρία «RECYCOM», παραδόθηκαν από εκπρόσωπο της εταιρίας  στον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Γιώργο Γιακουμάκη δωροεπιταγές αξίας 300 ευρώ εις ανταπόδοση του προγράμματος, που αφορά  τη χρονική περίοδο του 2023.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. αντιδημάρχου η πορεία του προγράμματος εξελίσσεται ικανοποιητικά. Στο Δήμο είχαν  τοποθετηθεί αρχικά  τέσσερις (4) ειδικοί κόκκινοι κάδοι ( 3 σε Ιεράπετρα και 1 στο Μακρύ Γιαλό)   και στόχος είναι να αυξηθούν στους είκοσι (20) με μωβ πλέον διακριτικό χρώμα, σε Ιεράπετρα, Δημοτικές Κοινότητες και Μακρύ Γιαλό, μετά από ανανέωση της σύμβασης που θα έρθει προς ψήφιση σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Η  Εταιρεία θα φέρει αποκλειστικά την ευθύνη και το κόστος προμήθειας και της δωρεάν τοποθέτησης των απαιτούμενων ειδικών κάδων και το συνολικό κόστος του Έργου, ήτοι για τη συλλογή (αναλώσιμα, συντήρηση, κόστος προσωπικού κ.λπ.), την αποκομιδή, την τελική διάθεση, την επεξεργασία και διαχείριση των υλικών. Παράλληλα, σε περιόδους αυξημένης κίνησης, θα εκτελούνται επιπλέον δρομολόγια αποκομιδής».

Ο κ. Γιακουμάκης εν συνεχεία παρέδωσε τις δωροεπιταγές στην αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού κα. Φωτεινή Περακάκη προκειμένου να διατεθούν για την κάλυψη αναγκών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιεράπετρας.