ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 835.000€

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 835.000€

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 835.000€

Μια σειρά από ασφαλτοστρώσεις οδών ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στον Δήμο της Ιεράπετρας. Οι νέες ασφαλτοστρώσεις πραγματοποιήθηκαν στις οδούς Δημοκρατίας, Νικηφόρου Φωκά, Κόρακα, Κοθρή, Ιωνίας, Γ΄ Πάροδος Φιλοθέου και σε τμήματα των οδών Παγωμένου, Λασθένους, Κύπρου, Μακρυγιάννη και Αναγνωστάκη στην Ιεράπετρα, στον οικισμό της Γρα Λυγιάς και στους κόμβους εισόδου της Παχειάς Άμμου και Μακρυλιάς, συνολικού προϋπολογισμού 835.000€.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, κατά την  επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησε στη Γρα Λυγιά μαζί με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γεώργιο Ασπραδάκη και Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, καθώς και με τον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη:

«Βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε στους παραπάνω δρόμους βάλαμε ως προτεραιότητα την αποκατάστασή τους την οποία και εντάξαμε στο Πρόγραμμά μας. Στη συνέχεια, προχωρήσαμε στη σύνταξη ολοκληρωμένων μελετών, στη χρηματοδότησή τους και στην υλοποίηση των ασφαλτοστρώσεων.

Έτσι, με τα εκτεταμένα έργα ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιήθηκαν επιλύθηκαν τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι συγκεκριμένοι οδοί. Ειδικά η ασφαλτόστρωση στην κεντρική οδική αρτηρία της Γρα Λυγιάς αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η ποιότητα του οδοστρώματος δεν ήταν καλή. Πλέον με την τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα η εικόνα της περιοχής έχει αλλάξει ριζικά, ενώ συγχρόνως ενισχύθηκε η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών και αναβαθμίστηκε η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε με νέα έργα ασφαλτοστρώσεων όπως στον δρόμο «Ρίζα-Καρύδι», της Κοινότητας Μύθων, ενώ χρηματοδοτήσαμε και δημοπρατούμε την άμεση αποκατάσταση της κεντρικής οδού του οικισμού Στομίου της Κοινότητας Ανατολής, σε οδούς στην πόλη της Ιεράπετρας, στη Γρα Λυγιά , στον Μακρύ Γιαλό, στον Κουτσουρά και στην περιοχή Αχλιά της Κοινότητας Σχινοκαψάλων».