ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Την καινούρια μονάδα διαχείρισης και κομποστοποίησης βιοαποβλήτων στη θέση Πλατιά Όψη του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μαζί με τη μελετήτρια του έργου κα Άννα Καρκαζή, την Αντιδήμαρχο, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, τη Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών, κα Φανή Γιαννάκη- Πολίτη και την Επιβλέπουσα Μηχανικό του Έργου, κα Ελένη Κασσωτάκη παρουσία και εκπροσώπων του Αναδόχου του έργου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.

Στη συνέχεια και μετά από επιτόπια αυτοψία στους χώρους και στα μηχανήματα του έργου, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:

«Η κατασκευή της μονάδας διαχείρισης και κομποστοποίησης βιοαποβλήτων αποτελούσε ένα σημαντικό στοίχημα για εμάς. Πρόκειται για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο προϋπολογισμού άνω των 2.000.000€ με μεγάλο περιβαλλοντικό πρόσημο που το είχε ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας. Για την κατασκευή του συντάξαμε και επικαιροποιήσαμε μελέτες, διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη χρηματοδοτική του ένταξη στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», το δημοπρατήσαμε και σύντομα το παραδίδουμε στους δημότες μας.

Όπως ενημερώθηκα από τους αρμοδίους, είμαστε στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των εργασιών και μετά το Πάσχα η μονάδα θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία με στόχο το καλοκαίρι να τεθεί πια σε πλήρη λειτουργία. Με σύγχρονο τρόπο και τεχνολογία αιχμής βάσει του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για την προστασία του περιβάλλοντος προχωράμε και στην επεξεργασία μη επικίνδυνων στερεών προδιαλεγμένων οργανικών αποβλήτων».