ΟΜΙΛΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

ΟΜΙΛΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη προσοχή  το κοινό παρακολούθησε την ομιλία του συντοπίτη καθηγητή κ. Γιώργου Χαμηλού με θέμα «Οι λοιμώξεις από αναδυόμενα παθογόνα σε περιοχές της Κρήτης σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της βιολογικής έρευνας», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ελεύθερου Ανοιχτού Πανεπιστημίου Δήμου Ιεράπετρας.

Ο κ. Χαμηλός είναι Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Μικροβιολογίας και Μικροβιακής Παθογένεσης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα ενδιαφέροντα της ερευνητικής του ομάδας εστιάζονται στην κατανόηση των μηχανισμών παθογένεσης των λοιμώξεων του ανθρώπου από μύκητες του περιβάλλοντος.

Την εκδήλωση προλόγισαν και συντόνισαν ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής,  Διαφάνειας,  Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Σκουλούδης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής υγείας του δήμου κ. Γιάννης Βογιατζής και ο ιατρός ΩΡΛ του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Αντώνης Πετράς.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον ομιλητή και το πολύ ενδιαφέρον θέμα το οποίο ανέλυσε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης, κ. Μάνος Τζώρτζης και κ. Μιχάλης Σπυριδάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  κα Κική Δασενάκη πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κα  Μαρίνα Αχλάτη εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού, κα Χρύσα Χατζημαρκάκη πρώην αντιδήμαρχος  και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαρία Φραντζεσκάκη.