ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΟΙ 15 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΟΙ 15 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Ιεράπετρα, 15.05.2023

 

Δελτίο Τύπου

 

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΟΙ 15 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Ιεράπετρας ορκίστηκαν 15 εργαζόμενοι/ες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ενώπιον του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, της Αντιδημάρχου, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη, της Γενικής Γραμματέας, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου, της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κας Μαρίας Σακαδάκη και υπηρεσιακών παραγόντων. Οι ειδικότητες αφορούν 4 ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, 4 ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών και 7 ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών στο πλαίσιο της 4Κ/2020 προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π., για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο λειτουργεί υπό την ευθύνη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο κος Καλαντζάκης καλωσόρισε τους εργαζομένους του Προγράμματος και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που πραγματοποιήθηκαν από πλευράς της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση του ζητήματος της μονιμοποίησής τους. Κατόπιν, υπογράμμισε τα εξής: «Ως Δημοτική Αρχή πάγια θέση μας είναι να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου της Ιεράπετρας, ο οποίος ύστερα από αρκετές συνταξιοδοτήσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια έχει την ανάγκη πρόσληψης ακόμη περισσότερου μόνιμου προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για πάρα πολλά χρόνια καλύπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες προσφέροντας καθημερινά πολύτιμες υπηρεσίες σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ενώ ζούσαν σε καθεστώς εργασιακής αβεβαιότητας το οποίο από σήμερα αλλάζει. Το σημαντικότατο έργο τους έγινε ιδιαίτερα αισθητό κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης καθώς υπερέβαλλαν σε πολλές περιπτώσεις εαυτούς.

Επιδίωξή μας είναι η μονιμοποίηση όλου του απαραίτητου προσωπικού το οποίο εργάζεται ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσω αντίστοιχων προγραμμάτων και το οποίο διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του.

Εύχομαι  καλή συνέχεια στο εξαιρετικά δύσκολο έργο που επιτελούν. Είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν».