Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημερώθηκε για την πορεία εργασιών στο Φρούριο Καλέ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημερώθηκε για την πορεία εργασιών στο Φρούριο Καλέ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημερώθηκε για την πορεία εργασιών στο Φρούριο Καλέ

Το Ενετικό Φρούριο «Καλέ» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών που υλοποιούνται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού. Η ενημέρωση έγινε από την κα Δάφνη Χρονάκη αρχιτέκτονα μηχανικό, προϊσταμένη του τμήματος αρχαιολογικών έργων και μελετών.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τη Γενική Γραμματέα του Δήμου κα Μαρία Φραντζεσκάκη  ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Φρουρίου και ενημερώθηκε για τις εναπομείναντες εργασίες που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου στη συνέχεια να καταστεί  επισκέψιμο στο κοινό.