Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γεραπετριτών Αθήνας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Αναλύσεις νερού ύδρευσης
Ολοήμερη «Μουσική Εκδήλωση  στην Άμμο» για Νέους και ‘’Nέους ‘’ Από τις 17:00 μέχρι όπου πάει….
Ανακοινώνουμε ότι  η θεατρική παράσταση«Δείπνο Ηλιθίων» που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί
Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω βλάβης  στον κεντρικό

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γεραπετριτών Αθήνας

Ιεράπετρα, 07.02.2023

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γεραπετριτών Αθήνας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρευρέθηκε την Κυριακή 5/2 στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γεραπετριτών Αθήνας, σε μία κατάμεστη αίθουσα, που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, γέμισε από Ιεραπετρίτες από όλη την Αττική.

Ο κ. Καλαντζάκης ευχαρίστησε το πρώην συμβούλιο του Συλλόγου και την πρώην πρόεδρο κα. Μιμίκα Μαρκοπούλου για το έργο τους, καθώς και τον νυν Πρόεδρο, κ. Γιάννη Περράκη, το Συμβούλιο κ. Κώστα  Βγόντζα, κ. Κώστα Δερμιτζάκη, κ. Γιώργο Δαγαλάκη, κ. Λουκά Παπαδάκη, κ. Γιάννη Παπαδάκη και κα. Μαριαλένα Μυλωνάκη και τα μέλη του Συλλόγου Γεραπετριτών Αθήνας για την πρόσκληση και υπογράμμισε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρέθηκα σήμερα μαζί με όλους εσάς που μπορεί να ζείτε  σε μια άλλη πόλη, αλλά η ψυχή και η σκέψη σας είναι στην Ιεράπετρα.

Η Ιεράπετρα μπορεί πλέον να έχει αλλάξει εικόνα τα τελευταία χρόνια με τα μεγάλα έργα ανάπλασης που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται και με τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται, έργα ύδρευσης, οδοποιίας κ.α. όμως παραμένει πάντα η πόλη των αναμνήσεών σας.

 

Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα σας ενισχύοντας τις δράσεις σας και τους δεσμούς σας με την πόλη καταγωγής σας, βοηθώντας παράλληλα και τους νεότερους να τη γνωρίσουν καλύτερα.

Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα.»