Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συναντήθηκε με τη συντοπίτισσα υποψήφια ευρωβουλευτή Γεωργία Λαμπράκη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συναντήθηκε με τη συντοπίτισσα υποψήφια ευρωβουλευτή Γεωργία Λαμπράκη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συντοπίτισσα, υποψήφια ευρωβουλευτής κα Γεωργία Λαμπράκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη. Η κα Λαμπράκη με καταγωγή από την Ιεράπετρα είναι Οικονομική Αναλύτρια με μεταπτυχιακό στο Διεθνές Μάρκετινγκ και είναι υποψήφια με το κόμμα “Δημοκράτες” του Ανδρέα Λοβέρδου.  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία περιστράφηκε κυρίως γύρω από θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής, τέθηκαν  ζητήματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών υγείας, την οικονομία, την εκπαίδευση, την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος της  ευχήθηκε κάθε  επιτυχία στις επικείμενες ευρωεκλογές ενώ από πλευράς της η κα Λαμπράκη του αντευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.