Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΕΛΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ.

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΕΛΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ.

Ιεράπετρα, 06.07.2022

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΕΛΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ.

 

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του στις Κοινότητες και τους οικισμούς του Δήμου Ιεράπετρας, ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφτηκε με τους αντιδημάρχους κ.κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και Νεκτάριο Παπαδάκη, την Κοινότητα των Μεσελέρων.

 

Εκεί συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ Σκουλούδη και συζήτησαν θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας, ζητήματα ύδρευσης, άρδευσης, ηλεκτροφωτισμού και αγροτικής οδοποιίας. Παράλληλα, στην προσπάθεια ενδυνάμωσης της πυροπροστασίας της Κοινότητας παραδόθηκε στον Πρόεδρο από τον κ. Παπαδάκη νέα πυροσβεστική αντλία, βυτίο, καθώς  και σχετικός εξοπλισμός.

 

Στη συνέχεια, συναντήθηκε στην Κοινότητα της Καλαμαύκας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Κωσταντίνο Κρασσά και την Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Καλαμαύκας, κα Ελένη Σουργιαδάκη. Στην κοινότητα πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μία ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας σε διάφορα σημεία που υποδείχτηκαν από τον Πρόεδρο ενώ παράλληλα έγινε διάνοιξη αγροτικού δρόμου στην τοποθεσία Χλιό.

 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα, την ύδρευση, την άρδευση και την αγροτική οδοποιία ιεραρχούμε τα προβλήματα και παρεμβαίνουμε άμεσα δίνοντας λύσεις και στηρίζοντας την καθημερινότητα των κατοίκων των κοινοτήτων.

 

Έχοντας προχωρήσει σε σχετική μελέτη, ξεκινάμε άμεσα σε στοχευμένες παρεμβάσεις στο παλιό Δημοτικό Σχολείο των Μεσελέρων, όπως έχουμε δεσμευτεί και εντάξει στο πρόγραμμά μας.

 

Επιπλέον, εκτός από τις συντηρήσεις και τις αποκαταστάσεις των οδικών δικτύων, προχωρούμε και σε διανοίξεις αγροτικών δρόμων, όπου χρειάζεται.

 

Η συγκεκριμένη διάνοιξη στην Κοινότητα Καλαμαύκας αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων. Αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα του έργου, το προγραμματίσαμε και προχωρήσαμε στην πραγματοποίησή του.

 

Ας μην ξεχνάμε ότι η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας συνεπάγεται αυτομάτως και  την άμεση διευκόλυνση της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα της εκάστοτε περιοχής.

 

Το πρόγραμμα των επισκέψεων  θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας.

 

Ευχαριστώ τους Προέδρους, κ. Εμμανουήλ Σκουλούδη και κ. Κωνσταντίνο Κρασσά, καθώς και την Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Καλαμαύκας κα Ελένη Σουργιαδάκη  για την εξαιρετική συνεργασία».