ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας για το έτος 2021-2022, οι οποίες ξεκίνησαν την Πέμπτη 20-5-2021, θα παραταθούν έως και την Παρασκευή 25-6-2021.

 

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω της ειδικής εφαρμογής PRESCHOOL WEB στον σύνδεσμο https://polierapetra.intellisoft.gr/ η οποία θα χρησιμοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού της διασποράς του νέου κοροναϊού, αλλά και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών μας.

 

Όλα τα σχετικά, υποχρεωτικά και μη υποχρεωτικά, έγγραφα και δικαιολογητικά, οι όροι λειτουργίας και αποδοχή αυτών, κατευθυντήριες οδηγίες καθώς και ο οδηγός υποβολής της αίτησης θα είναι ορατά σε εσάς από τη στιγμή που θα εισέλθετε στην εν λόγω πλατφόρμα και ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε εκεί. Συγκεκριμένα θα πρέπει, αφού έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή, να πατήσετε το κουμπί με τίτλο «Χρήσιμα Έγγραφα» ώστε να σας εμφανιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να επισυνάψετε στην αίτηση.

 

Υποχρεωτικό είναι να συμπληρωθούν τα στοιχεία και των δύο γονέων για τις πλήρεις οικογένειες και του ενός για τις μονογονεϊκές. Ελλιπείς αιτήσεις δε θα είναι δυνατόν να αξιολογηθούν.

 

Δυνητικά αιτούντες για Παιδικούς Σταθμούς είναι οι γονείς των οποίων τα παιδιά (νήπια) έχουν γεννηθεί από την 1η/1/2018 και μέχρι 31/3/2019, δηλαδή να έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 30 μηνών την 30η Σεπτεμβρίου του 2021.

 

Δυνητικά αιτούντες για Βρεφικούς Σταθμούς είναι οι γονείς των οποίων τα παιδιά (βρέφη) έχουν γεννηθεί από 1/4/2019 και μέχρι 31/1/2021, δηλαδή να έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 8 μηνών την 30η Σεπτεμβρίου του 2021.

 

Η ηλικία των παιδιών υπολογίζεται όπως αυτή συμπληρώνεται την 30η Σεπτεμβρίου 2021.

 

Οι γονείς των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2017 πρέπει να απευθυνθούν σε Νηπιαγωγείο.

 

Αφού σας παροτρύνουμε να υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτησή σας στις παιδαγωγικές μας δομές, σας επισημαίνουμε ότι είναι εξόχως σημαντικό να υποβάλετε επίσης αντίστοιχη αίτηση για τις δομές μας μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ, όταν αυτό ανακοινωθεί από τον Φορέα υλοποίησής του (ΕΕΤΑΑ), προκειμένου να εξασφαλίσετε θέση στο Σταθμό που σας ενδιαφέρει, απολύτως δωρεάν.

 

Για πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα περίοδο εγγραφών μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 28420 24300, εσωτ. 383 με την κυρία Τσουράκη Ελπινίκη (Νίκη) και ώρες από τις 8.30 μέχρι τις 14.00.

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Σακαδάκη Μαρία