Προς υλοποίηση  τέσσερις νέες δεξαμενές ύδρευσης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Προς υλοποίηση  τέσσερις νέες δεξαμενές ύδρευσης

Προς υλοποίηση  τέσσερις νέες δεξαμενές ύδρευσης στον Μύρτο, Άγιο Στέφανο, Άγιο Ιωάννη και Καβούσι προϋπολογισμού 230.000€

Τη σύμβαση για την κατασκευή νέων δεξαμενών ύδρευσης στις Κοινότητες Μύρτου, Αγίου Στεφάνου, Αγίου Ιωάννου και Καβουσίου, προϋπολογισμού 229.838,71€, υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με την ανάδοχο Εταιρεία παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη και του Ειδικού Συνεργάτη, κ. Γεωργίου Κοϊνά. Οι νέες δεξαμενές έρχονται να προστεθούν στη συνολική προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Ιεράπετρας με στόχο την αναβάθμιση και επέκταση των έργων ύδρευσης και την εξασφάλιση ακόμη μεγαλύτερων διαθέσιμων ποσοτήτων πόσιμου νερού.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, ακολούθως επεσήμανε: «Μετά την κατασκευή 15 νέων δεξαμενών ύδρευσης και άρδευσης στις κοινότητες Μεταξοχωρίου, Μύθων, Χριστού, Σχινοκαψάλων, Ορεινού, Κουτσουρά, Ανατολής, Άη Γιάννη, Μουρνιών, Ρίζας, καθώς και στις περιοχές Πλακούρες και Γαβρίλη και στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού που έχουμε ως Δημοτική Αρχή, προχωράμε στην κατασκευή τεσσάρων νέων δεξαμενών ύδρευσης στις Κοινότητες Μύρτου, Αγίου Στεφάνου, Αγίου Ιωάννου και Καβουσίου.

Πρόκειται για σημαντικά έργα ύδρευσης τα οποία θα εξασφαλίσουν ακόμη μεγαλύτερη επάρκεια νερού στους κατοίκους και στους επισκέπτες των παραπάνω Κοινοτήτων ιδιαίτερα κατά τους θερινούς  μήνες και σε περιόδους λειψυδρίας.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πολιτών συνεχίζουμε την υλοποίηση του Προγράμματός μας».