Πρόσκληση για Συμβούλιο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Πρόσκληση για Συμβούλιο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

 Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  που θα γίνει  τη  14η  Ιουνίου 2024  ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα  συνεδριάσεων που βρίσκεται στο 1ο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη»  (Δημοκρατίας 31) για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1ο θέμα: Αίτηση Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυροχωρίου-Κουτσουρά παραχώρησης χρήσης κλειστού Δημοτικού Σχολείου Σταυροχωρίου, για πραγματοποίηση Μουσικοχορευτικής Εκδήλωσης του Συλλόγου.

2ο θέμα: Αίτηση Πολιτιστικού Συλλόγου με την επωνυμία «Φίλοι της Φύσης και του Πολιτισμού Μακρυλιάς» παραχώρησης χρήσης του κλειστού Δημοτικού Σχολείου Μακρυλιάς, για έδρα του  Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Π                                                        

Ανδρέας Σκουλούδης