Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

Πραγματοποιήθηκε  η πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας  υπό τον Δήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη.  Παρουσία της Γ.Γ. του Δήμου Μαρίας Φραντζεσκάκη και των τακτικών μελών, Ανδρέα Σκουλούδη, Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, Γιώργο Χατζάκη, Μάνο Τζώρτζη, Γιάννη Γουλιδάκη και Αργύρη Πανταζή.  

Κατά τη συνεδρίαση εκλέχθηκε ομόφωνα στη θέση του Αντιπροέδρου ο κ. Γιάννης Γουλιδάκης, για τη δημοτική περίοδο έως 30/6/2026. Ακολούθησε συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως τα οποία  εγκρίθηκαν ομόφωνα. 

Ο Δήμαρχος κλείνοντας τη συνεδρίαση ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής όχι μόνο για την ομοφωνία των αποφάσεων αλλά και το θετικό κλίμα που επικράτησε, με διαφαινόμενη την προθυμία για συνεργασία.