Σνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μ. Κοζυράκη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Σνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μ. Κοζυράκη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9-2-2024

Με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κα Μαρία Κοζυράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη και του προέδρου της Επιτροπής παρακολούθησης του σχεδίου δράσης για τη νήσο Χρυσή κ. Καλούστ Παραγκαμιάν.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε σχετικά με τη συνάντηση: Το νησί θα λειτουργήσει όπως και πέρυσι με την αισιοδοξία ότι θα τρέξουν μια σειρά από διαδικασίες που θα αφορούν την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών με προσανατολισμό στη λύση με πλωτές εξέδρες. Είναι όμως κάτι που πρέπει  να εξεταστεί περαιτέρω.

Ήταν μια  πρώτη συνάντηση όπου αναλύθηκαν αρκετά ζητήματα και κάθε πλευρά ανέλυσε τις θέσεις της. Θα ακολουθήσουν και άλλες και πιστεύουμε ότι με καλή διάθεση όλα θα κυλήσουν ομαλά  με πρωταρχικό στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Χρυσής και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.