Σνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μ. Κοζυράκη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε, στις 29 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη 
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, στις  27 Φεβρουαρίου 2024
Σας προσκαλούμε στις  28 Φεβρουαρίου 2024,ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει ότι όσοι δημότες κάνουν χρήση ή ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου 

Σνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μ. Κοζυράκη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9-2-2024

Με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κα Μαρία Κοζυράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη και του προέδρου της Επιτροπής παρακολούθησης του σχεδίου δράσης για τη νήσο Χρυσή κ. Καλούστ Παραγκαμιάν.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε σχετικά με τη συνάντηση: Το νησί θα λειτουργήσει όπως και πέρυσι με την αισιοδοξία ότι θα τρέξουν μια σειρά από διαδικασίες που θα αφορούν την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών με προσανατολισμό στη λύση με πλωτές εξέδρες. Είναι όμως κάτι που πρέπει  να εξεταστεί περαιτέρω.

Ήταν μια  πρώτη συνάντηση όπου αναλύθηκαν αρκετά ζητήματα και κάθε πλευρά ανέλυσε τις θέσεις της. Θα ακολουθήσουν και άλλες και πιστεύουμε ότι με καλή διάθεση όλα θα κυλήσουν ομαλά  με πρωταρχικό στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Χρυσής και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.