ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ

Ιεράπετρα, 25.09.2020

 

Δελτίο Τύπου

 http://Την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γουλιδάκη.

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ

Την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γουλιδάκη.

Σκοπός της επίσκεψης του Δημάρχου ήταν η συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας και της Αντιπεριφέρειας για την άμεση προώθηση των αναγκαίων ενεργειών προκειμένου να δοθούν οι αποζημιώσεις των ιδιοκτητών για τον Νότιο Οδικό Άξονα στην παράκαμψη Κουτσουρά – Μακρύ Γιαλού – Ανάληψης.

Ο Δήμαρχος παρουσία της δικηγόρου που εκπροσωπεί τους δημότες για το εν λόγω ζήτημα, κα. Δέσποινα Ριζωνάκη τόνισε ότι πρέπει να καταβληθούν τα χρήματα το συντομότερο δυνατόν καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τις απαλλοτριώσεις.

Όπως υπολογίζεται το ποσό των αποζημιώσεων που εκκρεμούν υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε: «Υποβάλαμε αίτημα στην Αντιπεριφέρεια και βοηθάμε με οποιοδήποτε δυνατό μέσο προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε βρεθούν και να καταβληθούν τα υπόλοιπα χρήματα για τις αποζημιώσεις των κατοίκων.

Η θέση μας είναι πάντα δίπλα στο δημότη και γι’ αυτό κινητοποιούμαστε και σε αυτή την περίπτωση διεκδικώντας και προασπίζοντας τα συμφέροντά των ιδιοκτητών ζητώντας άμεση και γρήγορη ανταπόκριση.

Θέλω να πιστεύω ότι στα πλαίσια της καλής συνεργασίας του Δήμου Ιεράπετρας με την Αντιπεριφέρεια θα προωθηθεί το θέμα χωρίς περεταίρω χρονοκαθυστερήσεις και θα δοθούν τα χρήματα στους δημότες.»

kalantzakhs-antiperifereia (2)